Galléros póló

Szűrő

A galléros póló, vagy más néven pólóing több mint egy sima póló. Elegánsabbá teszi a gombolópaneles gallér, és az ujjpasszé de ugyanakkor lazább, hétköznapibb mint egy ing. Igazi sportosan elegáns viselet.

Hogyan viseld a pólóinget?

Például felcsapott gallérral! Főleg a fiataloknál divat felhajtott gallérral hordani a pólóinget, amihez akár a felhajtott ujj is társulhat, főleg ha a jól ki vagy gyúrva, és izmos karral rendelkezel. Ilyenkor megy a vagánykodás, lazulás, kar villantás.

Másik indok lehet a ha a tarkódat véded napsütés ellen. Erre is alkalmas a pólóing. Ebben az esetben javasolják a naptej használatát:)

Egy igazi úriember, vagy úrihölgy azonban lehajtott gallérral és ujjal viseli a pólóinget.

Betűrve vagy szabadon?

Itt is elmondható, hogy főleg a fiatalabb sportosabb korosztály szereti kívül hordani a pólóját. A középkorúak, idősebbek kissé konzervatívabbak inkább betűrve hordják az inget, és a pólóinget is, de persze függ a nadrág fazonjától, és az aktuális divatirányzattól is.

Egy igazán sokoldalú ruhadarabról beszélünk, amit felvehetsz teniszezéshez, sportoláshoz, hordhatod hétköznapi viseletként, de mérsékelten elegánsabb helyekre, alkalmakkor is felveheted, amikor kicsivel több kell mint egy egyszerű póló.

Színek és fazonok a galléros pólók világában

Sokoldalúságát tovább fokozza a különböző fazonok, minták, anyagok, színek, színkombinációk.

Webshopunkban találsz egyszínű galléros pólót férfi, női fazonban is XS-től 3XL-méretig. A nyáron előnyös fehér, sárga színek mellett ajánljuk figyelmedbe a barackvirág rózsaszínt, terracottát, vagy az üditően vidám lime színt is. Persze a hagyományos szürke, fekete, sötétkék színű póló ingeket is megtalálod kínálatunkban.

Ha egy kis plusz csavart vinnél a megjelenésedbe…

Akkor az eltérő színű gallérral rendelkező, vagy csíkos gallérú és csíkos ujjpasszéval rendelkező pólóinget javasoljuk neked.

Az ujjatlan galléros pólóban pedig szabadabb a mozgás, és jobban látszik akár egy vállon, karon lévő tetoválás.

A teljes anyagában csíkos galléros póló a vitorlásszezon indulásával lehet remek választás.

Ha pedig fázósabb vagy és gondolsz a hűvösebb időkre is akkor a hosszú ujjú galléros póló az, amit keresel. 

Itt még nem ért véget a választási lehetőséged. Hiszen ha megvan a szín jöhet a fazon, ami lehet bővebb lezser, karcsúsított, de egészen testhezálló sztreccs is rugalmas anyagból.

Válogass kedvedre, és ha nem tudsz, vagy nem akarsz egy galléros póló mellett dönteni, nem is kell. Rendelj mindegyikből magadnak!

Hozzáadtad a terméket a kosárhoz: