Barion Pixel

Rólunk

Rólunk

Családi vállalkozásként ruházati termékeket, pólókat, pulóvereket, kabátokat… forgalmazunk. Igyekeztünk mindenkire gondolni már az induló kollekciónk kialakítása során is, amit bővíteni fogunk a tervek szerint folyamatosan.

Legyél akár vékony XS méretű, vagy extra nagy 5XL-es nagymenő fontosnak tartjuk, hogy olyan ruhákat hordjunk, amiben jól érezzük magunkat. Tegyük ezt akár a szabadidőnkben, amikor nincsenek kötöttségek, vagy akár a dolgos hétköznapokon.

Nagyobb mennyiségű rendelések esetén érdemes felvenned velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk az igényeiteknek megfelelő fazont és kivitelt a legkedvezőbb áron.

  • FONTOS, hogy kizárólag magánszemélyeket tudunk kiszolgálni az áraink alacsonyan tartása érdekében. Céges vásárlásokat nem tudunk sajnos teljesíteni!
  • Magyarország területén utánvéttel is rendelhetsz és 14 napos elállási garanciával élhetsz, ha meggondolnád magad a még nem használt termékekkel kapcsolatban.
  • Amennyiben kérdésed merülne fel a választással, méretekkel, fazonokkal kapcsolatban, akkor keress minket bizalommal telefonon vagy e-mailben. Szívesen segítünk! 🙂

Viseld azt, amiben jól érzed magad és ez fel fog tűnni a környezetednek!

 

“ A pótolhatatlanság nélkülözhetetlen feltétele, hogy különbözz másoktól.  ” Coco Chanel

LEADTAD MÁR PÓLÓMÓLÓ RENDELÉSED?

Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett

Rendelésedet ingyenesen kiszállítjuk Magyarország területén 25.000 Ft rendelési érték felett.

14 napos elállási garancia

Rendelésed kézhezvételétől számítva 14 napig elállhatsz a vásárlástól és mi a termék vételárát 100%-ban visszatérítjük neked. Fontos, hogy a visszatérítés a szállítási díjra nem vonatkozik és csak új állapotú, vagyis nem használt terméket tudunk visszavenni.

Ügyfélszolgálat

Hívj minket telefonon vagy keress minket e-mailben, ha kérdésed adódott a termékeinkkel, színekkel, méretekkel, esetleg a rendeléseddel kapcsolatban. Szívesen segítünk az alábbi munkaidőn belül:

H-P: 09:00 – 18:00

Hétvégén: zárva

Katolikus Óvoda Szent Kinga
Katolikus Óvoda Szent Kinga
2024-01-15
Karácsonyra rendeltem a pulóvereket az egész családnak. Ritkán tapasztaltam ilyen kedves figyelmes ügyintézést. Köszönöm a kedvességet, a gyorsaságot. Hálás vagyok Rajczi Józsefnek amiért ilyen gyorsan a segítségemre volt, nagyon elégedett vagyok mindennel. Kívánok munkájukhoz jó egészséget, sok sikert, üdvözlettel: Győri Imréné
Melinda Vörös
Melinda Vörös
2023-12-29
Anita Bajusz
Anita Bajusz
2023-12-28
Pál Dobos
Pál Dobos
2023-12-06
Perfect
Ádám Vécsey
Ádám Vécsey
2023-11-27
Én konkrétan a tulajdonossal kontaktoltam többször is, és minden alkalommal nagyon segítőkész és figyelmes volt, és nem mellesleg kiváló termékeket kaptam tőlük. Csak ajánlani tudom a PólóMólót!
Lídia Krakovszky
Lídia Krakovszky
2023-11-15
Ricardo Damian
Ricardo Damian
2023-11-13
Jó minőségű és azt kaptam amit rendeltem. Megbízható. Ès ami ritka hogy a rendelésnél a megjegyzés rovatban beirtakat el is olvassák (nem mint máshol) és teljesitik is.
Székely Zsolt
Székely Zsolt
2023-11-07
Judit Kiss
Judit Kiss
2023-09-29
Sarolta Szántó
Sarolta Szántó
2023-09-01
Nagyon segítőkész, pontos, megbízható, rugalmas ügyintézés!