Rólunk

Rólunk

Családi vállalkozásként tervezünk pólómintákat és készítjük a pólókat. Igyekeztünk mindenkire gondolni már az induló mintakollekciónk kialakítása során is, amit bővíteni fogunk a tervek szerint folyamatosan.

Fontosnak tartjuk, hogy olyan ruhákat hordjunk, amiben jól érezzük magunkat, ez még inkább igaz a szabadidőnkben, amikor nincsenek kötöttségek. Gondoltunk a kishercegnőkre és kishercegekre is. Gyermekpólóinkat az aktuális kedvenc motívumokkal és anyagokkal díszítjük.

Céges megrendeléseket is fogadunk és szívesen segítünk a megfelelő póló, nyomástechnikai kiválasztásában is. Nagyobb mennyiségű pólórendelések esetén érdemes felvenned velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk az igényeiteknek megfelelő fazont és kivitelt a legkedvezőbb áron.  A nagyob volumenű gyártás lehetőséget ad arra, hogy az alapkészlettől eltérő ruhákra nyomjuk rá a cég logoját vagy az éppen kiválasztott grafikát, mintát.

Viselj olyan pólót, amiben jól érzed magad és ez a mintájától függeltenül is fel fog tünni a környezetednek! 🙂 Ami pedig a mintát illeti…

 

“ A pótolhatatlanság nélkülözhetetlen feltétele, hogy különbözz másoktól.  ” Coco Chanel

LEADTAD MÁR PÓLÓMÓLÓ RENDELÉSED?

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett

Rendelésedet ingyenesen kiszállítjuk Magyarország területén 20.000 Ft rendelési érték felett.

14 napos elállási garancia

Rendelésed kézhezvételétől számítva 14 napig elállhatsz a vásárlástól és mi a termék vételárát 100%-ban visszatérítjük neked. Fontos, hogy a visszatérítés a szállítási díjra nem vonatkozik és csak új állapotú, vagyis nem használt terméket tudunk visszavenni.

Ügyfélszolgálat

Hívj minket telefonon vagy keress minket e-mailben, ha kérdésed adódott az alap termékeinkkel vagy a mintáinkkal, esetleg a rendeléseddel kapcsolatban. Szívesen segítünk az alábbi munkaidőn belül:

H-P: 09:00 – 18:00

Hétvégén: zárva

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Szuperek a minták. Mindegyik Pólómólós pólómat imádom! 🙂

Szuperek a minták. Mindegyik Pólómólós pólómat imádom! 🙂

0
+
ALAPTERMÉK
0
+
MINTA
0
+
KÉSZÜLŐ MINTATERVEK
0
%
POZITÍV VÉLEMÉNYEK