Barion Pixel

A legszebb lovas idézetek, amiket a pólódra is kérhetsz!

Lovas póló saját névvel

A legszebb lovas idézetek, amiket a pólódra is kérhetsz!

Miért imádjuk annyira a lovas idézetek minden formáját? Talán azért, mert ha valamit igazán szeretünk, vagy valamiben kifejezetten jók vagyunk, azt szívesen megmutatjuk a világnak. Ahogy azt is, ha szeretnénk kiállni egy számunkra fontos ügy mellett. Jó érzés tudatni másokkal például azt, hogy mi mondjuk lovasok vagyunk, vagy épp valami szuper hobbinak hódolunk – ez mondjuk a lovaglás. Esetleg elkötelezett állatvédőként tartjuk számon magunkat. Ezeket, illetve az ehhez hasonló dolgokat jó megmutatni. És nem csak a közösségi médiában, hanem valamivel hagyományosabb módon. Például a hétköznapi viseletünkön. Mondjuk egy pólón.

Lovas idézetek pólóra

Így van ez a lovaglással is. Aki szeret lovagolni, lovas idézeteket is bizonyára szívesen ismertet meg másokkal a pólóján keresztül (is). És nem csak azért, hogy ezzel elmondja másoknak: “Csak egy lány vagyok, aki szereti a lovakat”. A lovas idézetekkel mintázott pólók egyfajta kedvcsinálók is mások számára. Aki ilyen pólót visel, mást is inspirál arra, hogy közelebbről is megismerkedjen a lovakkal, a lovaglással. Ez pedig jó dolog.

Persze nem csak a lovas idézetek azok, amik ki tudják fejezni azt, hogy te bizony a lovak szerelmese vagy. Egy kreatív grafika is sokat elárul. Viszont, ami szerintünk igazán extra – és ez sem tartalmaz feltétlenül lovas idézeteket -, amikor a te neved és a lovadé is szerepel az adott pólón.

Ennél jobban semmilyen pólós nyomat nem fejezheti ki azt, hogy neked a lovaglás, a lovad a mindened. És egyébként ez a fajta szabadság a jó az egyedi pólónyomásban. Mondhatni, ez is közösségi média, de offline módon. Egyszerű kifejezésmód, mégis rengeteg emberhez eljuthat az információ, amit közölni szeretnél magadról. Ami persze visszacsatolást is generál. Igaz, nem mindig egyértelmű formában. De a pólódra vetett pillantásokból tudni fogod, hogy az adott környezet mit szól az “üzenetedhez”.

Lovas idézetek képekkel

Ha még hatásosabb mondanivalót fogalmaznál meg a pólódon keresztül, a lovas idézetek mellé képet is kérhetsz. A grafika és szöveg együtt mégiscsak ütősebb. Főleg, ha a üzenet nagyon egyszerű. Az egyik kedvenc, pólóra tervezett “lovas idézetünk” is ilyen: Evés. Alvás. Lovaglás… Ez egy képpel együtt szinte mindent elmond.

Figyelem!

A lovas idézeteket és a lovakat továbbra is imádjuk, viszont jelenleg nem nyomtatunk pólóra.

Azonban webshopunk kibővült ruházati kínálatában megtalálhatod a Neked megfelelő terepmintás, csíkos és mindenféle színű, fazonú pólót, pulóvert, kabátot.

Nézz körül nálunk, szerintünk lesz olyan, ami tetszeni fog. 🙂

10 kedvenc lovas idézet, amit bármikor a szívünkön viselünk

  1. Ha lovagolni tanulsz, a lónál nincs jobb tanítómester erre. Clive Staples Lewis
  2. A tétlenség gyengít, a gyakorlás erősít, a túlterhelés árt. Sebastian Kneipp
  3. Az ember mindenkori legnemesebb hódítása a ló. Comte de Buffon
  4. Van valami a lovak külsejében, ami jót tesz az ember bensőjének. Winston Churchill
  5. A lovak is beszélnek… Csak oda kell figyelni rájuk. Monty Roberts
  6. A jó tréner meghallja, mit mond neki a ló. A nagy tréner azt is meghallja, amit csak suttog. Monty Roberts
  7. Bölcs embernek ló való, mert lóvá tesz az ember, és emberré a ló. Jókai Mór
  8. Nincs oly bensőséges titok, mint amely a lovas és a ló között alakul ki. Robert Smith Surtees
  9. Egy ló lovas nélkül is ló, de a lovas ló nélkül csak egy egyszerű ember.
  10.  Lehet, hogy a kutya az ember legjobb barátja, de a ló volt az, mellyel civilizációt hoztunk létre.

További lovas idézeteket itt találsz.

Ha van megszállott horgász a családban, akkor érdemes elolvasnod a Vicces horgász mondások cikkünket is!

Share this post