Valentin-napi ajándék ötletek házilag – Mondjuk póló mellé

Valentin-napi ajándék ötletek házilag, és pólók

Valentin-napi ajándék ötletek házilag – Mondjuk póló mellé

Nem az ajándék mérete és értéke számít. Manapság az idő, amit a másiknak adsz, sokkal jobban kifejezi a szeretetet. Napjainkban, amikor feladat feladatot követ, az idő a legnagyobb érték. Vagyis ha ebből áldozol, annál jobban aligha tudod kifejezni azt, mennyire fontos számodra a másik.

Amihez egyébként nem feltétlenül kell együtt lenni – bár ez most kicsit furán hangzik… Ha ugyanis valamilyen házilag készített Valentin-napi ajándékkal készülsz, annak is óriási a szeretetet kifejező ereje. Hiszen időt áldozol az elkészítésével. Persze ennek a valaminek nem kell óriási művészeti értékkel rendelkeznie. A lényeg, hogy te csináld. Bármilyen DIY alkotás számításba jöhet. Akár szív alakú személyes üzenetekkel teleírt post-it-ekkel is teleragasztgathatod a lakást – teljesen mindegy.

 

A randi doboz is szuper ötlet

De ha ez túl sok – és nem ti vagytok – készíthetsz egy randi ötleteket tartalmazó kis dobozkát is. Amiből természetesen a párod húz időközönként egyet-egyet. Kicsit olyan ez, mint egy Valentin-napi adventi naptár. Ha szeretnéd, egész évben is kitarthat.

Készíthetsz akár úgynevezett Polaroid emlékdobozt is. Ebbe a kapcsolatotok meghatározó pillanatairól készült képeket tedd bele – mondjuk idézetekkel együtt. Mint egy mini emlékdobozt, amit bárhova utazik a megajándékozott, magával vihet.

Kicsit kreatívabbaknak lehet remek ötlet az egyedi csokoládécsomagolás. Tervezz egyedi csokipapírt a párod kedvenc tábla csokijára! Amiken természetesen lehetnek személyes üzenetek is.

 

Romantikus ötletek klasszikus kivitelben

Persze a klasszikus megoldásokat sem szabad kihagyni. Ha írsz egy szívből jövő, szívhez szóló szerelmes levelet, az valószínűleg mindenkinél telitalálat…

Ugyanakkor áldozhatod az időt elfogyasztható dolgok készítésére is. Megpróbálhatsz mondjuk valamilyen édességet sütni. Vagy saját készítésű ünnepi vacsorával is kedveskedhetsz. Aminek amúgy akkor van óriási jelentősége, ha egyébként nem szoktál főzni. Ebből látszódni fog, hogy te bizony komolyan gondolod a dolgot, és nem számít az idő, felkészülsz, bevásárolsz és elkészítesz valami finomságot. Vagyis megpróbálod.

A saját készítésű meglepetés ugyanis nem a tökéletességről szól…

És, hogy miként lehet a fentiekhez még egy kis pluszt hozzáadni?

Mondjuk úgy, ha a kedvesednek a kézzel készített ajándék mellé egy Valentin-napi pólót is ajándékozol. Legyen a párod stílusa bármilyen, nálunk találsz egyedi grafikával készült felsőt. Kutyás, szerelmes mósómedvés, egyszerű feliratos, fehér vagy fekete… Vagy válassz a jópofa páros pólók közül, amit egész évben hordhattok a közös programokon. Nagy a választék.

Úgyhogy ha a házilag készített Valentin-napi ajándék mellé még egy kis extra kedvességgel is készülnél, kattintst. Nézz körül az ünnepi pólók között!

 Olvass további ünnepi készülődős cikkeket: Húsvéti tojáskeresés gyerkekkel

Share this post